Aisea e fa'atetele ai lole pe a fa'a'aisa-mamago

O se tasi o itu mataina o lole fa'a'aisa-mamagoo lona uiga e fa'afefeteina ma fa'atuputeleina i le taimi o le fa'amamago-aisa. O lenei mea mata'utia e le na o se uiga fia iloa; o lo'o iai se fa'amatalaga fa'asaienisi e maua'a i suiga fa'aletino e tutupu i le taimi fa'amago aisa.

Le Fa'a'aisa-Fa'agogo

Fa'amago fa'a'aisa, po'o le lyophilization, o se faiga e aveese ai le vai mai lole e ala i le fa'a'aisa ma fa'a'aisa sa'o le aisa i totonu o le ausa i lalo o se masini. O lenei metotia o le fa'amamago e fa'asaoina ai le fausaga ma le tu'ufa'atasiga o le lole a'o aveese toetoe lava o mea uma o lo'o susu. O le i'uga o se oloa mago, ma'ale'ale fa'atasi ma se fa'aola fa'aumi ma fa'ato'a tofo.

O le Saienisi i tua o le Faalautelega

O le fa'afefeteina po'o le fa'alauteleina o lole i le taimi e fa'amago aisa e mafua ona o le fa'atupuina o tioata aisa i totonu ole fausaga ole lole. A fa'a'aisa le lole, ona liua lea o le vai i totonu e avea ma tioata aisa. O nei tioata e masani lava ona lapopoa nai lo moleki vai muamua, ma mafua ai ona faʻalauteleina le fausaga o lole. A fa'ato'ilalo le aisa i le taimi e fa'agogo ai, e fa'atumauina pea e le lole lenei fausaga fa'alautele ona o le aveesea o le vai e tu'u ai nai taga ea laiti.

O taga ea ia e saofagā i le malamalama, malulu o lole o lole fa'a'aisa ma fa'aalia ai le lapo'a nai lo lona lapo'a muamua. O le fausaga o le lole e matua "aisa" i lona tulaga faʻalautele, o le mea lea e foliga faʻafefete ai le lole pe a maeʻa le faiga faʻagogo-aisa.

Aisea e Manaomia ai le Faalautele

O lenei faalautelega e le na o se suiga matagofie; e a'afia ai fo'i lagona fa'alogona o le 'aina o lole fa'a'aisa. O le fa'atuputeleina o le voluma ma le fa'aitiitia o le mafiafia e mama ai le lole ma sili atu ona pala, ma maua ai se pa'u fa'amalieina pe a utia i totonu. O lenei fua, tu'ufa'atasia ma le tofo fa'ateleina ona o le susū, e avea ai lole fa'a'aisa-mamago o se mea'ai tulaga ese ma le fiafia.

E le gata i lea, o le faʻalauteleina e mafai ona sili atu le manaia o le lole. O lole lapopo'a ma puputa e mafai ona pu'eina le mata ma fa'aalia atili ai le tele o oloa, lea e mafai ona avea ma fa'atauga mo tagata fa'atau.

lole fa'a'aisa-mamago
falegaosimea3

Fa'aa'oa'oga o lole Fa'a'aisa-Mago Fa'ateleina

O le tele o lole ta'uta'ua e fa'a'aisa-mamago o lo'o faia lenei fa'agasologa fa'alautele. Mo se fa'ata'ita'iga, o marshmallow fa'a'aisa po'o Skittles e matua lapopo'a ma sili atu le ea pe a fa'atusatusa i lo latou foliga muamua. O le fua fa'afefeteina e fa'aleleia atili ai le 'ai, liliu se lole masani i se mea fou ma fiafia.

Richfield Food ituaiga lole fa'a'aisa-mamago, pei olenuanua fa'amago aisamafa'amago aisaanufe, fa'aalia matagofie lenei aafiaga fa'afefe. O lole e faʻalauteleina i le taimi e faʻamago aisa, e maua ai le mama, faʻafefete, ma le mataʻina o meaʻai e fiafia i ai tagata faʻatau.

Fa'ai'uga

O le fa'afefeteina o lole i le taimi e fa'amago aisa o se taunuuga lea o le fa'atupuina ma le fa'alaloina o tioata aisa i totonu o le fausaga o lole. O lenei fa'alautelega e fa'atupuina ai se mea mama, ea ea ma fa'apupulaina ai le lole, fa'aleleia uma ai lona va'aia ma lona pa'u. O lole fa'a'aisa a Richfield Food o lo'o fa'ata'ita'ia ai nei uiga lelei, e ofoina mai ai se mea'ai manaia e tu'ufa'atasia ai se mea uiga ese ma tofo malosi.


Taimi meli: Aug-30-2024