Le Apili Fa'alelalolagi a Richfield's Candy Fa'a'aisa

I le lalolagi feso'ota'i i aso nei, o le mafai ona fiafia ma fefa'asoaa'i mea'ai 'ese'ese mai aganu'u 'ese'ese ua sili atu ona faigofie nai lo se isi lava taimi. Richfield Food Group'slole mamago aisa, e aofia ainuanua fa'amago aisa, fa'a'aisa-mamagogaogaoanufe, mageek fa'a'aisa-mamago, ua pu'eina loto o tagata fiafia i lole i le lalolagi atoa. O le mafua'aga lea ua avea ai a tatou lole fa'amago fa'a'aisa i le lalolagi atoa ma le auala latou te aumaia ai se tofo o mea fou i le maketi o lole fa'avaomalo.

Mea'ai ma Mea'ai

O se tasi o mafua'aga autu o le apili i le lalolagi atoa o lole fa'amago-aisa a Richfield ona o latou tofo lautele ma lanu. O le malosi, tofo faanatura ma le tulaga ese, o mea lanu crunchy e sosolo i lole lole mai aganuu eseese. O la tatou nuanua fa'amago fa'a'aisa e ofoina atu le tele o tofo fuala'au, o le anufe fa'amago fa'a'aisa e maua ai le fiafia oona, ma le geek fa'amago fa'a'aisa e tu'ufa'atasia le suamalie ma se mea malie, ma'oti. O nei tala'aga o tofo e talisapaia e tagata lautele, ma avea ai a tatou lole lauiloa i atunuu ma aganuu eseese.

Tulaga Lelei ma le Saogalemu 

O le tautinoga a Richfield Food Group i le tulaga lelei ma le saogalemu o le isi lea vaega e saofagā i la tatou talosaga i le lalolagi atoa. E tolu a matou fale gaosi BRC A ua su'eina e le SGS, fa'atasi ma fale gaosi GMP ma fale su'esu'e fa'amaonia e le FDA o Amerika. O a tatou tusipasi fa'ava-o-malo e fa'amautinoaina oa tatou oloa e ausia tulaga maualuga o le lelei ma le saogalemu, e maua ai le filemu o le mafaufau i tagata fa'atau i le lalolagi atoa. O lenei faʻatuatuaina ma le faʻamaoni ua fesoasoani ia i matou e fausia se talaaga malosi i le maketi o le lalolagi.

Fetuuna'i Aganuu

O a tatou lole fa'a'aisa-mamago e lava le tele e fa'aoga i tu'uga fa'aleaganu'u ma fa'amanatuga. E mafai ona fa'amalieina e pei o ni mea'ai tu'utasi, fa'aaoga e toppings mo suamalie fa'aleaganu'u, po'o tu'ufa'atasia i fatuga o mea'ai a le atunu'u. O le fetuutuuna'i lea e talafeagai ai mo taimi eseese ma fa'afiafiaga, mai aso malolo i Sisifo e pei o Halloween ma Kerisimasi i fa'amanatuga a Asia e pei o le Tausaga Fou a Saina ma le Diwali. O lo latou agava'a e fa'afefiloi lelei i tulaga fa'aleaganu'u 'ese'ese e fa'aleleia atili ai lo latou fiafia i le lalolagi.

Le Legacy of Excellence a Richfield

O le Richfield Food ose vaega ta'imua i mea'ai fa'a'aisa-mamago ma mea'ai pepe ma le silia ma le 20 tausaga o le poto masani. Talu mai le amataina o la matou gaosiga ma le auina atu i fafo pisinisi i le 1992, ua matou tuputupu aʻe i faleoloa e fa ma sili atu i le 20 laina gaosiga. O lo'o galulue fa'atasi le Shanghai Richfield Food Group ma faleoloa ta'uta'ua o tina ma pepe, e aofia ai Kidswant, Babemax, ma isi filifili ta'uta'ua, e fa'amaualuga ai le silia ma le 30,000 faleoloa fa'atasi. O a matou taumafaiga tu'ufa'atasia i luga o le initaneti ma le tuimotu ua ausia le fa'atupulaia o fa'atauga mautu. O lenei poto masani ma le salalau lautele ua faʻamautuina ai i matou o se faʻailoga faʻalagolago i le lalolagi atoa.

Gaosiga gafataulimaina ma le Amiotonu

I le faaopoopo atu i le tulaga lelei, ua tuuto Richfield i faiga gafataulimaina ma le lelei o gaosiga. O la matou faiga fa'amago fa'a'aisa e fa'alelei le si'osi'omaga, e mana'omia ai le fa'aitiitia o le malosi ma fa'aitiitia otaota e fa'atusatusa i auala fa'amamago masani. O lenei tautinoga i le gafataulimaina o loʻo faʻaalia i tagata faʻatau a le lalolagi o loʻo faʻateleina le popole i aʻafiaga o le siosiomaga o latou faʻatau. E ala i le filifilia o lole fa'amago a Richfield, e mafai e tagata fa'atau ona fiafia i mea'ai suamalie a'o lagolagoina faiga fa'atumauina.

Aloaia Faava-o-malo ma Ta'uta'ua

O a matou lole fa'a'aisa-mamago ua maua le aloa'ia fa'ava-o-malo ma le ta'uta'ua e ala i fa'asalalauga fa'asalalau e pei o TikTok ma YouTube. Ua fa'asoa e le au fa'aa'oa'oga ma fa'atupu anotusi mai vaega eseese o le lalolagi lo latou fiafia mo a tatou oloa, fesoasoani i le fa'asalalauina o le tala ma fa'ateleina lo tatou o'o atu i le lalolagi. O lenei fa'asalalauga fa'ainitaneti ua fa'aliliuina i le fa'atupula'ia o tagata fa'atau fa'atauva'a fa'avaomalo, ma fa'amalosia atili ai lo tatou i ai i le maketi o le lalolagi.

I le fa'ai'uga, o lole fa'a'aisa a Richfield o lo'o i ai le fa'atosina lautele i le lalolagi ona o latou tofo lautele, fa'amautinoaga lelei, fetuutuuna'i fa'aleaganu'u, talatuu o le lelei, gaosiga gafataulimaina, ma le fa'alauiloaina fa'ava-o-malo. O mea nei ua avea ai a tatou nuanua fa'amago fa'a'aisa, anufe fa'a'aisa-mamago, ma lole geek fa'amago fa'aaisa o se filifiliga pele mo tagata e fiafia i lole i le lalolagi atoa. Tofo i le lagona o le tofo o le lalolagi ma auai i le lalolagi lautele o tagata fiafia lole Richfield i aso nei.


Taimi meli: Iuni-24-2024